Gratis konsultasjon

Brynstyling med tråd

Threading er svært godt egnet til styling og forming av bryn. Behandlingen er en nøyaktig, skånsom og rask metode, og er godt egnet også til behandling av såkalte vanskelige bryn.

Threading

Metoden blir stadig mer populært, og benyttes primært til å fjerne hår fra ansiktet.

Her benytter man seg av tråd laget av ren bomull, som blir surret rundt hårroten og plukker hårene i motsatt retning av veksten.

Dette er den mest effektive metoden for hårfjerning i ansiktet, spesielt for personer med sensitiv hud.  I motsetning til voksing, fører ikke threading til hovenhet, rødme og pigmentflekker.

Her er det mulig å fjerne alle hårene, samtidig som det er skånsomt for huden. Dette er utmerket for ømfintlige områder som øyenbryn og overleppen

Vippeløft

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige vipper, og passer til alle typer vipper.

Under vippeløftbehandlingen løfter vi dine naturlige vipper slik at din orginale lengde kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper en illusjon av lengde, volum og definisjon. Et naturlig og mer våkent blikk er resultatet.

Resultatet av vippeløft varer 4-6 uker. Vi påpeker at sluttresultatet vil variere i henhold til de naturlige vippene. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus og kvalitet, samt gitte naturlige forutsetninger.

Priser

   
BEHANDLING PRIS
Farging av vipper, bryn og forming av bryn kr 590
Farge av vipper kr 250
Farge av bryn kr 250
Forming av bryn kr 300  
Threading hele ansikt og bryn kr 500

Threading overleppe eller/og hake                              

Thrading bryn og overleppe

kr 250

kr 450

Lash lift - Vippeløft Phi Lashes med vippefarge     

Brow Lamination- Brynsløft med farge og form

Pakke: Lash Lift & Brow Lamination & farge & form   

kr 1090

kr 950

kr 1250

 

Bestill time