Gratis konsultasjon

Microneedling / Dermapen

Microneedling benyttes til å forbedre huden og reversere aldringstegn som linjer og porer. Etter microneedling kan du forvente at huden blir strammere og får en bedre hudstruktur.

Hva er Microneedling /Dermapen?

Microneedling er en kosmetisk behandling hvor det brukes en spesial laget penn som stempler små nåler og små hull i huden. Det er svært tynne nåler som penetrerer ned i huden og lager små kanaler/hull som danner en kontrollert skade i huden. De små hullene dannes i det ytterste hudlaget og stimulerer huden til å reparere seg selv og øker derav produksjonen av kollagen og elastin. De små mikro-skadene sender et signal til hjernen om å reparere skaden. Når huden blir utsatt for en kontrollert skadet vil den frigjøre vekst hormoner og simulere kollagen produksjonen som igjen fornyer huden og gir en fastere hud med mindre linjer. Da microneedling forbedrer hudens opptak av hudpleie og hudkremer, anbefaler vi å bruke produkter utviklet til å trekke godt ned i huden for å gi et optimalt resultat.

Microneedling benyttes til å forbedre huden og reversere aldringstegn som linjer og porer. Etter microneedling kan du forvente at huden blir strammere og får en bedre hudstruktur. Microneedling vil også kunne føre til en jevnere og friskere hudfarge. Resultater viser at store porer blir mindre og linjer blir mindre synlige. Resultatet vil selvsagt være individuelt hvor selve utgangspunktet vil være avgjørende.

 

 

Dermapen™️ er en avansert form for microneedling. Hudforbedring helt uten kirurgi. Dermapen™️ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små hull i huden med patentert AOVN™️ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi. Dermapen™️ glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis. Ved å lage mikroskopiske hull i huden stimulerer Dermapen 4™️til reparasjon og ny cellevekst.


Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen™️ har også vist seg å være mer effektiv enn de fleste behandlinger med microdermabrasjon og kjemisk peel. Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™️ mer skånsom og mindre smertefull. Dermapen™️ er dermed et tryggere og mer komfortabelt behandlingsverktøy for hudskader. Dermapen™ penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles.

En naturlig del av menneskets aldringsprosess, er at hudens produksjon av kollagen og elastin går saktere, noe som fører til rynker og slapp hud.


Dermapen er like mye en fantastisk behandling for menn som for kvinner! ⁠
Menn har ofte en høyere talgproduksjon enn kvinner, større porer og en noe røffere .

Priser

Medisinsk/ Kosmetisk Hudpleie: 

Microneedling /Dermapen  1 behandling                                                                 2390,-

Signatur Microneedling/ Dermapen kurbehandling (4 beh.)                                7690,-

Microneedling /Dermapen + kjemisk peel + maske                                              3390,-

Microneedling m/ mesoterapi                                                                                   3890,-

Mesoterapi                                                                                                                    1990,-

Signature Mesoterapi kurbehandling( 3 beh.)                                                         4790,-

Bestill time