Gratis konsultasjon

Microneedling

Microneedling benyttes til å forbedre huden og reversere aldringstegn som linjer og porer. Etter microneedling kan du forvente at huden blir strammere og får en bedre hudstruktur.

Hva er Microneedling?

Microneedling er en kosmetisk behandling hvor det brukes en spesial laget penn som stempler små nåler og små hull i huden. Det er svært tynne nåler som penetrerer ned i huden og lager små kanaler/hull som danner en kontrollert skade i huden. De små hullene dannes i det ytterste hudlaget og stimulerer huden til å reparere seg selv og øker derav produksjonen av kollagen og elastin. De små mikro-skadene sender et signal til hjernen om å reparere skaden. Når huden blir utsatt for en kontrollert skadet vil den frigjøre vekst hormoner og simulere kollagen produksjonen som igjen fornyer huden og gir en fastere hud med mindre linjer. Da microneedling forbedrer hudens opptak av hudpleie og hudkremer, anbefaler vi å bruke produkter utviklet til å trekke godt ned i huden for å gi et optimalt resultat.

Microneedling benyttes til å forbedre huden og reversere aldringstegn som linjer og porer. Etter microneedling kan du forvente at huden blir strammere og får en bedre hudstruktur. Microneedling vil også kunne føre til en jevnere og friskere hudfarge. Resultater viser at store porer blir mindre og linjer blir mindre synlige. Resultatet vil selvsagt være individuelt hvor selve utgangspunktet vil være avgjørende.

Priser

Medisinsk/ Kosmetisk Hudpleie: 

Microneedling 1 behandling                                                                kr. 1890,-

Signatur Microneedling kurbehandling (4 beh.)                               kr. 4990,-

Microneedling m/ mesoterapi                                                            kr. 2990,-

Mesoterapi                                                                                            kr. 1490,-

Signature Mesoterapi kurbehandling( 3 beh.)                                kr. 3990,-

Bestill time