Gratis konsultasjon

Microblading

Microblading er en semi-permanent sminkemetode for tegne bryn, hvor pigment innsetting er gjort med mikro blader som simulerer et troverdig og naturlig utseende på brynshårene umiddelbart. Vår brynsspesialister gjør nøyaktige mål for å finne den perfekte passform for ditt ansikt.

MICROBLADING

(refill etter 4 uker inngår i prisen)

5999,-

REFILL MICROBLADING

(tidligere kunder)

2500,-

REFILL MICROBLADING

(kunder fra andre salonger)

3000,-
Bestill time

PhiBrows er en manuell form for semi-permanent øyenbryn tegning. Formen på øyenbrynene beregnes i henhold til det gyldne krysset (phi 1.618) og ansiktsmorfologien. Pigmentet påføres i overflaten av dermis ved hjelp av steriliserte verktøy. Pigmentet er valgt slik at det passer til det naturlige håret eller øyenbrynets farge. Etter at øyebrynene er helbredet kan fargene bli flere nyanser lettere enn de naturlige hårets farge.

Symmetri oppnås gjennom PhiBrows applikasjon, og det beregnes mens klientens øyne er lukket fordi på den måten kan mimetiske muskler som påvirker øyenbrynets symmetri, være avslappet.

Hår-strekene er alltid trukket i retning av naturlig hårs vekst for å oppnå et så realistisk utseende som mulig. Når en klient har få naturlige hår, blir manuell teknikk kombinert med maskinen for å få skygger som forbedrer volumet. Kombinasjonen av begge teknikkene kalles PhiFusion.

Behandlingen utføres med engangs sterile verktøy (PhiBrush), og pigmenter produseres i henhold til de høyeste standardene (PhiBrows mikrobladingpigmenter). Korreksjon er utført en måned etter behandlingen, fordi mellom 10 og 15% av trekkene forsvinner etter første behandling.

Fargen er ekstremt mørk i løpet av de første 5 til 7 dagene. 7 dager senere mister den 40 til 50% av intensiteten. Hvis du tror fargen er for mørk, ikke prøv å fjerne den selv. Vent 7 dager for fargen til å falme på egenhånd etter helbredelse av huden. Fargevarigheten er hovedsakelig avhengig av hvor fet hud er. Jo mer oljete hud, desto kortere farger varer. Svette og sol-eksponering reduserer også fargefasthet. Gjennomsnittlig forventet tid til en ny fargeforfriskning er mellom 10 og 12 måneder. Med fet hud er det opptil 6 måneder.

Helbredelsen er fullført etter 28 dager, og dette er når vi utfører et obligatorisk tillegg av pigmentet som har gått tapt. Med problematisk og oljete hud bør flere farge-korrigeringer utføres.

Etterbehandlingen utgjør 70% av behandlingens suksess. Adlyd råd, hvis du ikke gjør det, kan du miste opptil 80% av fargene som er markert inn i hude. Skylling og påføring av kremer er også av stor betydning.

Smerte under behandlingen er relativ. Skremte klienter og klienter som har menstruasjon føler vanligvis sterkere smerte, mens de andre klientene sammenligner smerten til den de føler når de napper øyenbrynene. Det er mulig å bruke mild anestetika i form av krem ​​eller væske som helt kan eliminere smerten under behandlingen.

Suksessen til behandlingen avhenger av:

 • Hudkvalitet
 • Etterbehandling og omsorg
 • Eksponering for ulike eksterne faktorer

Alle disse faktorene er ute av kunstnerens kontroll, så det er ikke mulig å gi garantier for behandlingen.

Ha alltid en konsultasjon med øyebryns-tekniker før behandlingen hvis du:

 • Har problematisk hud
 • Har alvorlige helseproblemer
 • Ta noen medisiner
 • Har eksisterende gammel permanent sminke på øyenbrynene dine.

Bli kjent med etterbehandlings-formulaen før behandlingen.
PhiAcademy anbefaler Royal Artists og garanterer kvalitet og erfaring.

Før

Huden må ikke være i betennelsesprosessen eller i prosessen med helbredelse og regenerering før hver behandling.

Følgende behandlinger anbefales ikke 30 dager før behandlingen:

 • Botox og fyllstoffer
 • Frukt eller melkesyrer
 • Laser behandlinger
 • Kjemiske peeling
 • Eksponering for sterkt sollys